HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Fontos győzelem

2010.09.30. 17:03 supernowa

Csapatunk a Hotspur 1990 csapatát fogadta a szombati bajnokin, és bár nem könnyedén, de fegyelmezett játékkal tartotta otthon a 3 pontot.

Az első félidő említésre méltó egyetlen jelenete szerencsére hazai gólt hozott, amihez Brasch egyéni akciójára volt szükség. A 2. játékrészben váratlanul egyenlített a vemdég csapat, mely ezt megelőzően, és különösen ezt követően a védekezésre fordította minden energiáját. Ez jószerivel fel is emésztette azt, hiszen az utolsó fél órában egykapuzott az FCN, gólt végül az előrehúzódó Zanyinak sikerült lőni. A győzelem megérdemelt, a különbség - elfogultság nélkül is kijelenthető - a vendégek számára hízelgő.

- Mezőnyben a megbeszélteknek megfelelő, remek játékot hoztunk, ám a helyzetek kialakításával, valamint azok kihasználásával nem vagyok maradéktalanul elégedett - értékelt Mézga Tibor vezetőedző.

Egy hét múlva visszavágó idegenben, ahol ilyen játékra legalább szükség lesz, és vélhetően hatékonyabb helyzetkihasználásra. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr662335071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása