HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Tovább épül a stadion és a középpálya

2011.02.02. 22:07 supernowa

Mint várható volt, a Jörg Zitzen eladásából befolyt jelentős pénzösszeg többféle beruházást enged az FCN West-Balaton számára. Egyik ilyen a stadionfejlesztés, aminek keretében több, egész sornyi ülőhellyel bővül a NowArena. Erősödik a játékoskeret is, miután sikerült megszerezni a felsőbb osztályban szereplő Alberfalva csapatától a rutinos, Hollandiát, Franciaországot és Spanyolországot is megjárt irányító középpályást, Vida Szilvesztert. A nemrégiben leigazolt Nemes és Kulacs, valamint az évek óta nálunk szereplő karmester, Arláth társaságában minden adott ahhoz, hogy a csapat motorja a bajnokság legtöbb lóerejét produkálja. Mirco Schrebernick viszont vélhetően távozik a csapattól, hiszen 30 évesen már nem szeretne a biztos kezdőbe kerülésért küzdeni, így a kérők közül vélhetően olyat választ, ahol húzóember lehet. A német középpályás bő egy szezont töltött az FCN-nél, mialatt többnyire meghatározó ember volt a csapatban. Zitzen után tehát újabb német megy, mindenesetre szép korszakot töltöttek el itt, és csapatunk is sokat köszönhet nekik.

Az erősítés mindenképpen kell, hiszen muszáj tartani a lépést a 3 pont előnnyel vezető Gunaras mögött, ledolgozni a 10 gólnyi hátrányt a pontazonosság esetén döntő gólkülönbségben, hogy aztán összecsaphassunk velük majd a bajnoki címért...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr172634540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása