HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Szezonértékelés

2011.03.11. 11:06 supernowa

A sajtótájékoztatón "SuperNowa", az FCN elnöke értékelt:

Remek munkát végeztünk. A Magyar Kupában klubrekordot értünk el, de országosan is elismert távolságokig jutottunk el, nagyon erős klubokat legyőzve. A bajnoki címet nagyon nem is kell magyarázni, az első fordulóban taktikailag fölénk nőtt a Gunaras, a nagyarányú vereségnél pedig egész egyszerűen egy remek formába lendült ellenfélnek minden összejött. Nem szívesen csatáznék velük jövőre a bajnoki címért... A többi ellenfelet viszont oda-vissza vertük, nagyrészt magabiztosan, így az eredményeket és a játékot illetően csak elégedett lehetek. Gazdaságilag szintén jól mentek a dolgok; sikerült korszerűsíteni és bővíteni a stadiont, a látvány és a funkció kifogástalan. Az igazolásokat szintén jókor és nagyrészt jó helyen hajtottuk végre, bár volt néhány olyan transzfer, amit sajnál az ember - például Zitzen eligazolása - , de áldozatokat is kell hozni a fejlődésért, az eredményekért. A középpályánkat sikerült már mostanra az új kihívásoknak megfelelően felépíteni, a védelem is elég erősnek tűnik. Fiatal támadóinkban szintén ott a potenciál, úgy gondolom, hamar felnőnek a feladathoz, és nem kell "kintről" igazolnunk. Kapusposzton várhatóan változás történik majd, nem mintha az évek óta remekül teljesítő Lehel nem lenne elég jó, de lejár a szerződése, és máshol is ki szeretné próbálni magát, nekünk pedig anyagi megfontolásból értékesíteni kell, hogy az érte kapott pénzből vehessünk egy legalább ilyen kiváló hálóőrt. A csapatnak és az összes vezetőnek, szakembernek, alkalmazottnak nagy köszönet jár, a sikerhez mindenki hozzájárult. A visszavonuló vagy eligazoló játékosokat külön is köszöntöttük, az ő sokéves munkájukra is szükség volt, a bajnoki cím szép búcsúajándék nekik - tőlük... Ezenkívül köszönöm a rengeteg remek szurkolónak a fantasztikus hangulatú hazai meccsért és az idegenbeli túrákért, mondanom sem kell, hiszen mindenki láthatta és hallhatta, ahogy bíztattak, koreográfiát készítettek, ünnepeltek. Nekik is csak így tovább, minden eddiginél nagyobb szükségünk lesz rájuk a továbbiakban. - zárta mondandóját az elnök. A terveket későbbre hagyja, elmondása szerint a szakmai stáb már folyamatosan elemzi az új csoportot és az erőviszonyokat, így "látatlanban" a minimális cél természetesen a 6-ba kerülés.

A továbbiakban vegyük is sorra a már említett távozókat, visszavonulókat. A védelemből korábban távozott Boga Mihály, aki 6 szezont töltött el nálunk, az utóbbi 2-ban azonban már ritkán kapott lehetőséget bajnokin, 30 évesen pedig a magasabb osztály helyett inkább játszana még, Ukrajnában próbálja ki magát. 

A Hámori-fivérek, Endre és Zsombor hosszú szezonok óta voltak csapatunk játékosai, ám az 5-öd osztályú tagság óta elvétve szerepeltek az első csapatban tétmeccsen, alacsonyabb osztályú csapatokhoz távoztak levezetni.

Arláth Ferenc viszont meghatározó játékos volt a középpályán, az itt töltött 4 szezon alatt 51 bajnokin 8, 12 kupameccsen pedig 2 gólt szerzett, ezen kívül szinte mindvégig megbízhatóan szervezte a játékot. Vélhetően a hatodosztályú Tuzsér játékosa lesz, bár még bejelentkezhetnek érte magasabb osztályú csapatok, vagy akár külföldről is.

Új játékos érkezése egyelőre nem várható, későbbiekben az említett kapuscsere, illetve védelem-erősítés, még hosszabb távú tervek szerint szélső játékos érkezése várható.  

 

Az itthoni ünneplést követően az FCN játékosai, szakemberei spanyolországi kirándulást kaptak ajándékba, s ha már ott jártak, legyőztek 6-0-ra egy helyi, alacsonyabb osztályú csapatot. A következő hetekben a megérdemelt pihenés következik, majd alapozás... és az új szezon, az új kihívás a keményebb bajnokságban, és persze a Kupa is megkezdődik, ahol magasan van a léc...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr652730379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása