HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Kiesés, kiárusítás

2011.07.06. 21:32 supernowa

Mint tudjuk csapatunk egy elképesztően peches osztályozómérkőzés után kiesett a negyedosztályú bajnokságból, a nem várt eseménysorozatra azonnal reagált a klubvezetés.

Egyéb gazdasági átalakítások mellett a játékosmozgás is ennek megfelelően alakul, három középpályásunk távozik a klubtól: Nemes Zsigmond három szezon után Németországba, Vida Szilveszter kettő itt töltött idényt követően Lengyelországba, Simkó János, aki szintén bő két szezont volt csapatunk tagja, a Kisfradinál folytatja pályafutását. A vezetőség sajtóközleménye szerint az említett játékosok képességei túl erősek az ötödosztályú bajnokság mérkőzéseihez, így az ő pályájuk szempontjából, csapatunk szempontjából pedig költséghatékonyság okán született a felek számára kölcsönösen előnyös döntés. Várhatóan a sokak által már eddig is keresett Laluska is hamarosan a távozók között lesz. Az eladásokból befolyt, illetve a magas fizetések megszűnéséből adódó megspórolt összegből lassabb, tudatosabb csapatépítés veszi kezdetét. Természetesen érkezők is lesznek, áll a nyilatkozatban, még pedig elégségesek ahhoz, hogy a cél a bajnoki cím és a negyedosztályba való visszajutás legyen. 

Válságkezelő elnökségi ülés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr743045470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása