HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Hazai kudarc

2011.04.17. 10:06 supernowa

A szombati bajnoki mérkőzésen sima, 4-1-es vereséget szenvedett az FCN hazai pályán az FC Kropacsek csapatától, így visszacsúszott a tabella 4. helyére.

Az első 20 percben Kulacs révén vezethettünk volna, ám centikkel fölé durrantott szabadrúgásból. A 26. percben aztán megsérült Vida, akinek az edzői stáb kulcsszerepet szánt a mérkőzésen. Posztjára a fiatal Vörös állt be, aki eredetileg csatár. E sajnálatos esemény rá is nyomta bélyegét a mérkőzésre. 2 perccel később megszületett a vendég vezetés. Aztán sokáig semmi érdemleges nem történt, a mezőnyben nem sikerült a tervezett fölényt kialakítani, így a hátrányban, egyenlítésért való küzdelemben sem volt elég meggyőző a hazai alakulat. Próbálkozások voltak azért, mégis a vendégek növelték előnyüket a 75. percben. Ezután feltámadt a remény, a 81. percben csapatunk legjobbja, Kulacs talált be, ám az egyenlítésért mindent egy lapra feltevő West-Balaton ezúttal balszerencsés volt: két kontrából két gólt kapott, és így fölényes vendég-győzelem lett a vége.

- A sérülés sajnos sok mindent eldöntött, elvékonyodott a középpályánk, a küzdelem és az amúgy dicsérendő hozzáállás pedig ezúttal kevés volt a remek napot kifogó vendégek és a balszerencse ellen. - kommentálta Tobias Singh  a mérkőzést. 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr162832945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

h_570 2011.04.18. 11:08:26

Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult volna... Szombaton a bunkerfocit játszó Csakazete jön, de a felépülő Vidával és László Danival cél a három pont!
süti beállítások módosítása