HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Bravúros pontszerzés

2011.05.15. 21:52 supernowa

Csapatunk az eddig 100%-os, listavezető Prison Indrustry-t fogadta, akitől múlt héten sima, 4-0-ás vereséget szenvedett. Ma koncentrált és elszánt játékkal bravúros döntetlent ért el az FCN.

7 győzelem, 24 lőtt, 2 kapott gól. Ilyen meggyőzően állt féltávnál a Prison a bajnokságban, így érthető, hogy a gyengélkedő West-Balaton semmiképp sem számított favoritnak a NowArénában sem. Támadtak is a vendégek erős iramban, ám bátran játszott az FCN is. Aztán fél óra elteltével gyors gólváltás volt, Simkó szerzett vezetést, ám az ellenfél hamar válaszolt. Mozgalmas percek voltak, ugyanis a rendkívül agilis, az elmúlt hetek vereségei ellenére láthatóan hittel játszó FCN ismét vezetést szerzett, Martonosi nagyszerű csatárteljesítményének hála. Sokak szerint hatalmas játékos válhat az ifjú támadóból, úgy tűnik, joggal mondják a szakértők. A 2. játékrészben igyekezett újítani a listavezető, ám nem igazán találtak fogást csapatunkon. Egy szabadrúgásból mégis sikerült egyenlíteniük a 70. percben, majd láthatóan a győzelemre törtek, a végén mégis az FCN kezében volt a meccslabda, ám László sajnos pár centit tévedett ezúttal. Mindent összevetve elégedetlenségre nincs okunk, hiszen mi törtük meg a Prison 100%-os teljesítményét, és a látott játék bizakodásra adhat okot az elmúlt hetekben megkeseredni látszó szurkolóknak is.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr202906649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása