HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Sima vereség

2011.06.06. 15:00 supernowa

Ezúttal nem sikerült a bravúr, a jóval nagyobb erőket felvonultató Kropacsek együttese hazai pályán simán diadalmaskodott a tartalékos FCN ellen.

Önmagukhoz képest is pokoli erősen állt fel és játszott a hazai gárda, így csapatunknak ezúttal nem sok sansza volt. Nálunk eltiltás miatt hiányzott Vida, sérült volt Zanyi és mindkét kapusunk, így a német Hüserbalken ugrott be, aki szerencsénkre épp a Balatonon nyaralt, és csapata és a szövetség engedélyezte játékát. Az első 20 percben kettőt is rúgott a Kropacsek, majd, ha mindez nem lett volna elég, megsérült Marelics, csak hogy a támadó alakzat sem legyen teljes. Helyére az ifjú Martonosi állt be. Nem sokra rá megkaptuk az újabb gólt is, ami úgy tűnt, végleg eldöntötte a meccs sorsát. További cserékkel próbáltunk operálni a 2. félidőben, a végén már 2-5-3-ban rohamoztunk, de a gólszerzés így sem jött össze, csupán helyzetekig jutottunk, ellenben az ellenfél lőtt még egyet, így magabiztos, 4-0-ás győzelmet aratott.

Szerencsénkre az utolsó percekben fordított a listavezető Prison Industry a Tóth Műhely otthonában így csapatunk továbbra is a 6. helyen áll a bajnokságban. Az elkövetkezendő két mérkőzés életbevágó, a mögöttünk lévő csapatokkal játszunk. 6 megszerzett pont esetén valószínűsíthető az osztályozós pozíció megszerzése...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr492961654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása