HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Csak a győzelem

2011.03.04. 10:43 supernowa

Mivel pontazonosság van a két csapat között, a gólkülönbségünk pedig lényegesen rosszabb, mint a Gunarasnak, csak a győzelem jelent bajnoki címet az utolsó fordulóban sorra kerülő mindent eldöntő mérkőzésen. Tobias Singh kihirdette a kezdőcsapatot...

A kapuban természetesen Lehel kezd, a védelemben Serfőző és Zanyi helye biztos, némi meglepetésre az eltiltott Pálfy helyén azonban a veterán Berzsenyi Dani kezd a jobb oldalon, aki büszkén vállalta a feladatot. Rutinjával reméljük kompenzálni tudja a tétmeccshiányt. A középpályáról a vezetőedző kihagyta ezúttal Kulacsot és saját magát is, a Nemes - Sinkó - Vida idén megszerzett klasszis hármasának szavazott bizalmat, a csatárok mögött közvetlenül, kissé előretolva pedig Magasi kap helyet. A támadóalakzatban a bajnokikon megszokott Laluska - Marelics - László hármas kezd majd. Taktikai változtatások természetesen az eredmény alakulásától függően várhatók, valamint a jelenleg gyengébb erőnlétű játékosok helyére is vannak minőségi, fix cseréink - tette hozzá Singh.

A Gunaras egyelőre titkolózik a felállást és a taktikát illetően, a szakmai stáb abban bízik, hogy túl sok váratlant nem tudnak húzni, ám "ha hozzák azt és olyan szinten, amit és ahogy tudnak, rendkívül veszélyesek lesznek, hiába ismerjük a játékukat. Ne feledjük, nekik a döntetlen is jó, és épp illeszkedik a felfogásukba" - nyilatkozta Mézga Tibor segédedző. 

A mérkőzésen teltház várható, a helyi sajtó nem átallotta nem csak a szezon, hanem az évtized meccsének beharangozni a holnapi rangadót. Tény, hogy forgatókönyv írók sem álmodhattak volna kiélezettebb finálét. Holnap tehát minden eldől, reméljük fieszta lesz a NowArénában és a Nyugat-Balatonon.

Hajrá, FCN! 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr242709325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása