HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Tart a menetelés - új kapus érkezett

2011.04.14. 14:36 supernowa

5. tétmeccsét is megnyerte zsinórban az FCN, félelmetes, 28-3-as gólkülönbséggel. Az igazsághoz hozzátartozik persze, hogy mind a kupában, mind a bajnokságban mondjuk úgy, verhető ellenfelekkel mérkőzött a csapat, de a magabiztosság és a látványos játék mindenképp dicsérendő. Végre sikerült kapust is igazolni, a rutinos, 30 esztendős Milinte Szilveszter rövid szlovén kitérő után Argentínában védett több évig, majd a Dunakeszi Bölények csapatához igazolt. Innen sikerült megszerezni, 1+1 éves szerződést kötött a csapattal. A következő bajnoki és kupaellenfél ellen szintén esélyesként lép pályára a West-Balaton, a lassan elkényeztetett szurkolók pedig természetesen várják a további gólözönt.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr822825694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása