HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Zsinórban 12 győzelem! - sztárcsapat jön a kupában

2011.01.15. 21:57 supernowa

Csapatunk a hétközi szenzációs kupasiker után a bajnokságban a Szigetországot látta vendégül, néhány kulcsjátékost pihentetve is lehengerlő játékkal győzött. Az FCN ezzel zsinórban 12 tétmérkőzésen aratott győzelmet...

A kupabravúrt ünnepelte a publikum már negyed órával a bajnoki kezdő sípszava előtt, de persze most valami könnyedebbet vártak az embert próbáló izgalmak után. Meg is kapták, hála többek között  fiataljainknak, akik a szerdán nagyot alkotó, de kissé fáradt játékosok helyén kaptak lehetőséget. Zitzen, Laluska, Nemes is a lelátóról tekintett meg a meccset, vélhetően tetszett, amit láttak. Bár első gólunkra még érkezett válasz, a 4-1-es félidő, majd az öröm- és laza játékot hozó 2. játékrészben esett további 2 gól maximálisan kiszolgálta a publikumot. Két fiatal csatárunk, Vörös és Martonosi is duplázni tudott, ami rendkívül jót tehet önbizalmuknak és a továbbiakra nézve. Kell is az utánpótlás, hiszen például Zitzen után egyre nagyobb az érdeklődés, és a vezetőség is immár beismerte, hogy "ha úgy alakulnak a dolgok", a szezon végén meg kell válni tőle.  

Közben sorsoltak a Magyar Kupában is, a várakozásoknak megfelelően az előző két fordulóban bravúrral legyőzött csapatoknál is nagyobb nevű egylet érkezik, a harmadosztályú, sőt ebben az osztályban kétszeres bajnoki címvédő Csege.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr982586591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása