HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Kupabravúr: Zitzen fordított

2011.01.07. 11:25 supernowa

Kiváló teljesítményként könyvelhettük el már azt is, hogy a csapat a kupa 7. fordulójába jutott, itt azonban nem állt meg a csapat. Az esélyesebbnek számító Frren Monsters ellen ugyanis félelmetes játékkal és küzdenitudással rukkolt elő az FCN - no meg egy Jörg Zitzen nevű támadóval.

Teljes teltház volt a NowArénában. A csapat sosem járt még ilyen magasságokban a Magyar Kupában, és az ellenfél is megindokolta a hatalmas érdeklődést. Hamar elcsendesült azonban a publikum: egy gyors ellentámadás végén a 7. percben a vendégek megszerezték a vezetést. Azonban nem tört meg a West-Balaton, de a szerencse elkerülte a csapatot: 3 ziccerünk is kimaradt - Schrebernick, Laluska és Zitzen is tévesztett.

A 2. játékrészben utóbbi azonban már nem bízta a véletlenre: egy nagy sprint és csel után a kapust is megkerülve gurított az üres kapuba. Ezt követően óriási taktikai csata zajlott a pályán, az edzők cserékkel igyekeztek megtalálni az optimális arányt a biztonság és a mérkőzés megnyerésének szándéka között. Egy vendég kontra után csaknem ismét néma csend kerekedett a stadionban, ám ezúttal a szerencse patkója a mi kapunk felett ragyogott fel. Aztán Arláth lőhetett volna szépségdíjas gólt, de pár centit tévedett. A vége előtt 10 perccel aztán jött az extázis, a katarzis: klasszis támadónk villant, bevágta a labdát 16-ról a kapuba. A hangulat félelmetes, aki ott volt, mindig emlékezni fog rá. Az utolsó pár percet már a közönséggel együtt védekezte ki a csapat. Zitzen eldöntötte, a csapat fordított. Az ünneplés pedig nem sokáig váratott magára. Szép volt, fiúk!

Zitzen 2. gólja után ünnepel: teljes joggal; a csapat történetének legnagyobb fordítása ez

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr992567033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása