HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Zitzen eligazolt

2011.01.29. 17:43 supernowa

A klub történetének meghatározó, a legtöbb vélemény szerint legjobb támadóját már régóta csábították hazai és német klubok is, ám mindig sikerült megtartani őt. Ehhez természetesen kellett az is, hogy ő is jól érezte itt magát, és fejlődése szempontjából is ideálisnak tartotta a közeget. A még mindig csak 24 éves német csatár időközben sztárrá nőtte ki magát, ebben az idényben a kupában lőtt sorsdöntő gólokat. Fizetése már komoly tényező lett a csapat költségvetésének, illetve rengeteg volt a kérő is, így mindkét fél számára kedvezőnek mondható távozás mellett döntöttek - bár, annyi bizonyos, hogy nem lesz őt könnyű pótolni a támadósorban - a rangidős Laluska és a többi fiatal dolga lesz ez majd. Jörg Zitzen végül némi meglepetésre Szingapúrba igazolt, a második ligás Merlion Angkor csapatához, ahol immár kész játékosként küzdhet a sikerekért. Őszintén kívánjuk neki, hogy összejöjjön! Zitzennek egyébiránt volt egy kis távol-keleti kitérője, a kínai Jiangsu csapatánál töltött pár hetet 17 évesen, ott tétmérkőzésen nem lépett pályára. Az FCN West-Balaton színeiben 44 gólt szerzett bajnoki vagy kupameccsen az itt töltött 6 szezon során, idén a Magyar Kupában 5 gólig jutott. A játékos elmondása szerint mindig tartani fogja a kapcsolatot a klubbal. A szurkolók, a játékosok és a vezetés egy kis búcsú összejövetellel kívántak jó utat a klasszis támadónak.     

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr532623541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása