HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Kupabúcsú

2011.04.21. 09:53 supernowa

Nem sikerül megismételni a múlt szezonbéli kupamenetelést, az 5. körben ugyanis megálljt parancsolt a hatodosztályú Lanceclub csapata, miután hátrányból fordítva, 4-2-re legyőzte az FCN-t. 

Az ellenfélről már előre sejthető volt, hogy ereje bőven felülmúlja a bajnokságot, ahol játszik. Kerete hasonló erőket képvisel, mint a mi bajnokságunkban található csapatoké, ennek ellenére a közvélemény továbbjutást várt. Mindkét félidő elején vezetést szereztünk (az 1. eredménye 1-1 volt), ám mindig viszonylag hamar reagált az ellenfél, a hajrában pedig nekik sikerült jobban felpörögniük, és 2 góllal eldöntötték a mérkőzést. Így, ebben a szezonban eddig tartott a kupa, ami a múltkori nagy meneteléshez szokott szurkolóknak érthetően csalódást jelent.

Mondhatni, kisebb hullámvölgybe került a csapat, hiszen a második meccs, hogy 4 gólt kap, és itt is az utolsó 10 percben fogyott el a tartás. A továbbiakra mindenképpen szükség lesz mind a fizikális, mind a mentális edzettség fokozására, hiszen a bajnokságban további nehéz összecsapások várnak az FCN játékosaira, melyeken nem engedhető meg az összezuhanás. A parádés szezonkezdés (ahol azért valljuk be, szerényebb képességűek voltak az ellenfelek) után kissé elkényelmesedett a csapat, reméljük, ismét felfelé vezet az út.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr312844381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása