HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Győztes szezonzárás

2011.06.26. 21:18 supernowa

Csapatunk 2-0-ra nyert a Kötény FC ellen a bajnokság számunkra tét nélküli záró fordulójában, így szépen, 3 győzelemmel hajrázott. 

A csaknem teltházas meccsen a csapat edzője, Singh talált be, stílusosan megszerezve szezonbéli egyetlen gólját, a második játékrész elején pedig Lénárt talált be. A győzelem leginkább a hatékony helyzetkihasználásnak volt köszönhető. 

A szezon végi mérleg 5 győzelem, 2 döntetlen, 7 verség, mely a 6. helyhez volt elég. A csapat elnöke a stáb képviseletében elmondta, hogy szezon közben sérülések és formaingadozások nehezítették a munkát, továbbá a csoport rendkívül erős és kiegyensúlyozott volt. Az osztályozós hely elérése, mint alapvető cél teljesült, a csoporttagság bebiztosítása után erősíteni kell, melyből a szponzori forrásokon kívül vélhetően csatár-eladásból fog erőforrás rendelkezésre állni. Vélhetően a házi gólkirály, Laluska fog távozni, akiért már több csapat is bejelentkezett. Erősítésre a védelem szorul elsősorban. A direktor hozzátette, hogy mindenkinek, akinek bármekkora része volt a klub munkájában, köszöni az egész éves áldozatos erőfeszítést.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr773017062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása