HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Újabb hajrá-fordítás

2011.01.26. 12:56 supernowa

A West-Balaton a kupából való búcsút követően azt a Szigetországot fogadta, amit hazai pályán kiütéses, 6-1-es zakóval küldött haza. Idegenben nehezebb volt, sőt sokáig pontvesztésre állt a meccs. A végén sikerült kiizzadni a 3 pontot.

A hazaiak jól felszívták magukat a kupamenetelés után kissé megfáradt FCN ellen, sikerült a vezetést is megszerezniük. Aztán mezőnyfölénybe kerültünk, s Arláth révén az egyenlítés is összejött. A 2. játékrészben helyzet itt is ott is, majd a vége előtt 7 perccel hazai vezetés a nézők nagy örömére. Szerencsére nem adtuk fel, és mint már jó párszor a szezonban, a végén sikerült előbb egyenlíteni, 2 percre rá pedig a győzelmet kiharcolni. Ez hatalmas küzdeni tudást jelent, és bár kis híján a szívbaj jön ránk ilyenkor, a végén sokszoros az öröm az ilyen végjátékok után.

Szigetország - FCN 2-3

gólok:

1 - 0 Ángel Pérez 17'
1 - 1 Ferenc Arláth 38'
2 - 1 Fabrizio Biscarini 83'
2 - 2 Zsigmond Nemes 86'
2 - 3 Dániel László 88'
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr232615182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása