HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Szoros vereség a starton

2011.03.27. 11:41 supernowa

Szinte már megszokott módon vereséggel kezdte a bajnokságot az FCN West-Balaton, miután 3-2-re kikapott a házigazda Kötény FC csapatától a z új (és persze erősebb) bajnokság nyitófordulójában.
 

Némileg tartalékosan kezdett csapatunk hiszen a középpályás sor közel sem legjobb összeállításában lépett pályára. Ennek ellenére jól indult a meccs, hiszen a a hazaiak kimaradt helyzetére góllal válaszoltunk az első helyzetből, a gólszerző Kulacs volt. Nem sokkal később jött az egyenlítés egy szögletet követően. Laluska ismét vezetéshez juttathatta volna a csapatot, ám a helyzet kimaradt. Így 1-1 a szünetben.

A 2. játékrész elején 3 cserét is végrehajtottunk (ebből egy Marelics sérülése okán, a fiatal Vörös állt be), ám nem sokkal később ismét a hazaiaknak sikerült gólt szerezni. hiába a meddő mezőnyfölény, a védelmük stabil, a támadásaik életveszélyesek voltak. A nagyobb helyzeteket a hazai csapat alakította ki, majd sikerült kettőre növelniük az előnyt a 84. percben. A középkezdésből aztán egy villámakciót hajtott végre az FCN, és Vörös talált be, pályafutása első bajnoki gólját szerezte. Több azonban nem volt már a meccsben, így hiába az első és utolsó gól, a közte kapott 3 miatt pont nélkül távoztunk.

- Az eredmény nagyjából reális, bár a pontszerzés is bőven igazságos lett volna. Van még fejlődnivaló, ebben a ligában biztosabb passzok és helyzetkihasználások kellenek, valamint még jobb erőnlétek. Mindenesetre számos pozitívumot is láttam ma, amire bátran építkezhetünk a jövőben. - értékel Singh, aki maga is 55 percet játszott a bajnokin.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr382775062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása