HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Fordítás a bajnokságban is

2011.01.11. 11:30 supernowa

Bár gyengébb ellenfél várt csapatunkra a bajnokság hátvági fordulójában, a hazai pályán játszó Barbár FC győzelemre készült a kupaküzdelemben megfáradt FCN ellen. Sikerült is vezetést szerezniük, de a 2. félidőben ismét fordítottunk.

A szakvezetés pihentette Laluskát és Zitzent is, de a meghatározó középpályások helyet kaptak a kezdőben. Ennek ellenére rendkívül álmosan kezdett a csapat: a támadójáték rendkívül gyenge volt, míg a hazaiak egyetlen helyzetükből gólt szereztek a 17. percben.

A második félidőre aztán némileg felpörögtek a játékosok, de az utolsó passzokban rendre hiba csúszott. Aztán at előrehúzódó Magasi kellett az egyenlítéshez, ő bólintott a kapuba egy szabadrúgást követően. Ezután kapusunkra is szükség volt az eredmény tartására, a győzelem megszerzéséhez pedig Tobias Singhre, aki csereként lépett pályára, a 83. minutumban pedig az ő gólja döntött. Gratulálunk, edző úr! A végén lehetőség volt teljesen bebiztosítani a győzelmet, ám a fontos 3 pont így is megvan. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr842576232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása