HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Lenullázva

2011.02.21. 10:31 supernowa

Az FCN kiütéses vereséget szenvedett a Real Clud elleni bajnoki rangadón, a hazaiak esélyt sem adtak. Nekik minden összejött, mi viszont ritka rossz napot fogtunk ki...

Figyelmeztető jel lehetett a Real egyre jobb formája, hiszen hosszú hetek óta veretlenek, a Gunaras otthonában is remek meccset vívtak, a hazaiak ott szerencsével tudtak egy pontot otthon tartani. E meccsen viszont teljesen kijött a lépés, óriási tempót diktálva alakították ki a helyzeteket, majd jöttek a gólok. Negyed óra után már 2-0 volt, majd büntetőből már 3 volt a különbség a félidő végén. Mindent megpróbált a szakvezetés, taktikai átszervezés, friss erők behozatala, de semmi nem jött be. Csupán 3, egyenletes időközönként bekapott gól, nekünk viszont a becsületgól sem, így horrorisztikus, 6-0-ás vereség lett a vége.

- Ellenállhatatlan volt a hazai csapat, szemernyi esélyünk sem volt. Ha így játszottak volna a szezon elején is, most valószínűleg nem a Gunaras lenne az ellenfél a bajnoki címért folytatott csatában. Az arány miatt elnézést kell kérjek a szurkolóktól, hiszen egy-két találatot talán megúszhattunk volna, ha nem támadunk ki ennyire a végén is, ez az én saram. De akkor szinte mindegy volt, gólokat akartunk szerezni, sajnos még ez is a visszájára fordult - értékelt Singh csalódottan a mérkőzés után.

A Gunaras csapata 0-0-ás döntetlent ért el a Vegyész otthonában (sorozatban a 3. x-ük volt), így azonos pontszámmal, de jobb gólkülönbségének hála az első helyen állnak, tehát, ha hozzák a Bal Cone elleni hazai meccset a jövő hétevégén, mi pedig a pont nélkül álló Sztárképző ellenit, az egymás elleni mérkőzésen csak győzelem esetén lehetünk bajnokok. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr402676499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása