HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Bravúr idegenben

2010.11.09. 16:12 supernowa

Az elmúlt fordulók alapján nem sok jóval kecsegtetett a csapatnak a Real hatalmas arénája, ám az FCN hatalmas szívvel meglepte kissé lenézően játszó ellenfelét. A szezonbeli rapszodikus teljesítmény vélhetően így is csak a 4. helyhez lesz elegendő, ám a skalp értékes így is.

Félig volt csupán a Real Clud arénája, ám ez így is rengeteg nézőt jelent; csapatunk mégsem ijedt meg a listavezetőtől. Több támadás után sikerült kiharcolni egy 11-est, de a hatalmas lehetőséggel nem sikerült élnie Arláthnak. Ez sem tette idegesebbé a gárdát, tovább támadott, és a 30. percben Brasch a vezetést is megszerezte. Sőt, mindezek után is az FCN maradt lendületben, a félidő végén került sor az első hazai kaput találó lövésre.

A 2. játékrészben aztán hamar egyenlített az álmából ébredő hazai alakulat, akik talán kezdték érezni, hogy ha nem húzzák be a meccset, az a bajnoki címükbe is kerülhet. Az egyenlítés után viszont igazán csak a mezőnyben sikerült fölényt kialakítani, a lényeges pillanatok viszont a West-Balatoné voltak: két kiváló csatárteljesítmény 2 percen belül: Zitzen és Laluska. Ezzel úgy tűnt, el is dől a mérkőzés és a 3 pont sorsa, ám a figyelem elapadt, és hamar szépítettek a hazaiak. Ekkor már valóban futottak a bajnoki cím után, ám ez a 10 perc már nem tudta pótolni azt az álmos 80-at. Sikerült a bravúr, a Realnak pedig főhet a feje a Comets elleni rangadón, ahol lépéshátrányban vannak ugyan, de egy győzelemmel felérhetnek a csúcsra.

Mi pedig a Vegyész elleni meccsen hajthatunk a sikerre, ahol ha győzünk - további eredmények alakulásától függően - elcsíphetjük a dobogót.

A tréner elégedetten nyilatkozott, ám helyén kezelte a bravúrt, mondván, hogy ennek igazán akkor volna értéke, ha a kötelezőket is behúzzuk... 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr122436293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása