HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

A vége húzós lett

2010.12.26. 15:04 supernowa

Sikerült begyűjteni a 3 pontot a Bal Cone otthonában, bár a kényelmes előnyt csaknem elszórta a csapat. Ezúttal küréppályásaink szerezték a gólokat.

Magabiztos játékkal kétgólos előnye volt csapatunknak a félidőben, Magasi és Singh találtak be, a helyzetkihasználás ezzel jóformán hibátlan volt. A második félidőben negyed óráig szinte semmi esemény, majd Nemes Zsigmond használt ki egy védelmi hibát, megszerezve 1. gólját a West-Balaton színeiben. Úgy tűnt, gond nélkül hozható a meccs, ám a hajrában alig pár perc koncentráció-kihagyás rögvest megszüntette kényelmes helyzetünket: Tzimas duplájával egy gólosra apadt az előny. Jöttek is a rohamok, a legnagyobb helyzetet a kétgólos hazai csatár hagyta ki. A hármas sípszóig azonban sikerült kihúzni, így az FCN elvitte a nagyon fontos 3 pontot.

- Kissé elbíztuk magunkat az utolsó fél órában, és magunkra húztuk a lelkesen küzdő hazaiakat, olykor hiába igyekeztem utasítani a pályán is a játékosokat, olykor úgy tűnt, már elhitték, hogy megvan. így aztán magunknak tettük nehézzé a végét, egy bajnoki címre törő csapatnál ilyen nem fordulhat elő a jövőben - nyilatkozta a 2. gólt szerző osztrák játékos-edző.

A bajnokság rangadóján a Gunaras 3-1-re nyert a Real Clud otthonában, így 12 ponttal vezeti a tabellát. Az FCN a Barbár FC-vel 9-9 szerzett egységgel a képzeletbeli dobogó második és harmadik fokán.   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr772539990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása