HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Elkészült a sorsolás

2010.12.02. 18:34 supernowa

Nehéz, akár sorsdöntönek nevezhető szezonkezdet vár csapatunkra, mivel az első 3 fordulóban a 3 legkomolyabb vetélytárssal találkozunk. Az első fordulóban most szombaton, a Gunaras otthonában játszik az FCN, majd a negyedosztályból frissen kieső és nyilvánvalóan oda visszavágyó Sztárképző látogat a NowArenába. A 3. körben a múlt szezonban az első helyről épp lemaradó Real lesz az ellenfél, idegenben. Reményeink szerint sikeresebb rajtot veszünk, minr az előző két szezon alkalmával, amikor sorra vereségeket szenvedtünk. A felkészülés szintén ennek jegyében zajlik, az edzéseken az Ausztriában már A-licenszes, egyben középpályán még játékoskén is bevethető Singh segédkezik Mézga Tibornak, aki végül az új szezont is vezetőedzőként kezdi meg. Hogy meddig marad, egyelőre nem tudni, az eredményektől függő és azoktól független tényezők is befolyásolhatják ezt. Közben a Kupában is sorsoltak, ahol alacsonyabb osztályú -és képességű ellenfél ellen kötelező a továbbjutás.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr282488982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása