HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Zitzen: továbbra is sok a kérő

2010.10.06. 22:22 supernowa

Csapatunk kiváló támadója több klub kívánságlistáján is szerepel; hazájából, Németországból is bejelentkeztek érte. A vezetőség egyik legfőbb értékének tartja az idei szezonban is már 7 gólig jutott csatárt, akit magasabb bérezéssel bírnak maradásra. Szerencsénkre ő is jól érzi itt magát, főként, hogy több honfitársával is együtt játszhat, ám menedzsere elmondta, hogy nem hagyhatja figylmen kívül a továbblépés lehetőségét sem.

A Nowa Zrt. - és így az FCN - tulajdonosa szerint - aki aktívan is részt vesz a csapat irányításában ogazgatói pozícióban -, sikerül megtartani Zitzent a szezon végéig, majd ha a távozás mellett dönt, a csapat számára is előnyös átigazolás születhet a későbbiekben. Ezzel arra célzott, hogy addig még nagyon sokat tehet a csapatért, ennek okán - a remek teljesítményt és a gólokat látva - pedig a vevőnek igen busás árat kell majd fizetni érte, ha a soraiban akarja tudni. Aggodalomra pedig nem lesz ok akkor sem, ha netán elvesztenénk sztár-gólvágónka; hiszen már a csatártársak is egyre jobb teljesítményt nyújtanak, és elég érettek lesznek a feladatra, sőt a még fiatalabb utánpótlás is bizakodásra ad okot a támadószekcióban.

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr902351873

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: high quality hip flask 2018.11.03. 07:42:45

A tudatos szülő - Fejlesztő módszerek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása