HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

A bunker diadala - szégyen az FCN-nek

2010.10.22. 21:59 supernowa

8 forduló után 1, azaz egy pontja volt a Szabolcs FC-nek, így a túra papírforma-győzelemmel kecsegtetett. Nem így történt.

Ugyanis a hazaiak jó napot fogtak ki, messze a legjobb teljesítményt hozták a szezonban. Ezt a tényt megfejelte az, hogy bő fél óra játék után Brasch-ot kiállította a bíró, mely ítélet jogosságát nem csak elfogult futballbarátok vonják kétségbe... Ezt követően az alapvetően védekezésre berendezkedett hazaiak támadásra is vállakoztak, ám mindkét csapat helyzetekig jutott csak.

A meggyengül középpályára Schrebernick érkezett, de az ő beállítása sem hozta meg a mezőnyfölényt, az emberhátrány okán ugyanis kiegyenlített volt a játék képe, itt is - ott is helyzetekkel. Az eddig nyeretlen, tök utolsó Szabolcs megérezte, hogy a 2. pont megszerzésén túl komolyabb célokat is elérhet, a 81. percben pedig robbant is a stadion: a lengyel Ciechoński egy tetszetős akció után talált be. Ezután kétségbeesetten rohamoztunk, ám a  3 csatár sem volt elegendő az addigra már 11 emberrel védekező hazaiak ellen, akik történelmi sikert értek el - nagy kár, hogy épp ellenünk.

- A körülmények halmozottan balszerencsés alakulása ellenére sincs mentség, a csapattal egyetemben én is szégyellem magam. Van úgy a futballban, hogy semmi nem jön össze, csakhogy ezt már aligha tudjuk jóvátenni ebben a szezonban; alapos elemzőmunka vár ránk, és mennünk kell tovább, de azon az úton, amit az ez előtti bajnokikon jártunk. - nyilatkozta Mézga Tibor vezetőedző.

Az út pedig meglehetősen nehéz lesz, hiszen a következő 3 meccsen a dobogós - azaz előttünk lévő - csapatokkal játszunk. 


  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr362391924

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása