HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Ifjú csatárok távoznak

2010.11.26. 21:36 supernowa

Egyelőre nincs nagy mozgás a csapat háza táján, még híreket sem kaptunk nagyobb vétellel vagy eladással kapcsolatos tervekről. Eddig kettő saját nevelésű játékos távozik biztosanKrizsán és Kótai vélhetően külföldre igazolnak.

A két játékos a csapat akadémiáján nevelkedett, majd pályára léptek több felkészülési meccsen a nagycsapatban is. Az FCN eddig is híres volt - főként máshonnan igazolt - fiatal támadók érett, sőt, olykor klasszis játékosokká való neveléséről (jelenleg ilyen a sztárnak számító Jörg Zitzen, Laluska és Foltin), ám most e két esetben a kitermelő, majd fiatalon eladó szerepben tűnt fel a csapat. Ám aggodalomra nincs ok, utánpótlásként már itt a tehetséges Martonos, aki múlt héten mutatkozott be a felnőttek között, továbbá a már régebb óta nagyokkal edző Marelics és László. És akkor még nem beszéltünk az ifiknél focizó csatárpalántákról...

Más, felnőttcsapatba történő igazolásról egyelőre nincs hír, mint ahogy arról sem tudunk, hogy valaki átadólistán lenne - bár a rutinos Cifra és Brasch iránt több érdeklődő is van.   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr842475700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása