HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Vereség a nyitányon

2010.12.06. 15:07 supernowa

2-0-ás vereséget szenvedett az FCN West-Balaton a bajnokság 1. fordulójában a Gunaras otthonában. A hazaiak szinte végig domináltak az amúgy nem túl magas színvonalú mérkőzésen, ahol csapatunk némileg meggyengült kerete nem igazán hitt a pontszerzésben.

Sajnos, azt kell mondani, szokásos rajtját veszi az FCN, hiszen sorozatban negyedszer kezd vereséggel bajnokságot. A hazai csapat sem brillírozott, de mezőnyben és a legfontosabb pillanatokban is ellenfele fölé nőtt, így 1-0-ás félidei állás után végül 2-0-ra győzött. A meccsen összesen egyszer veszélyeztettük a kaput, az e délutánon nyújtott teljesítménynél jóval több kell, ha bajnoki álmokat dédelget a vezetőség. Reményeink szerint ez az álom nem foszlik szét ismét a bajnokság első negyedében...

 

A bajnoki rajt előtt amúgy 3 rutinos játékos távozott a csapattól: a rendre jó teljesítményt nyújtó szélső és támadó középpályás Brasch, az öreg róka Cifra Boldizsár és a múlt szezon legmegbízhatóbb védője, Csokonai is távozott. Érkező egyelőre nincs, de a vezetőség heteken belülre ígéri az új igazolások bejelentését. Szükség is lesz rá, mert a keret mostani ereje nem elégséges a célok megvalósításához. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr652497119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása