HTML

FCN West-Balaton

A keszthelyi hattrick-csapat híroldala.

Friss topikok

  • h_570: Ki kellett volna állítani azt az őstulkot, aki lehentelte Vida Szilvit! Minden máshogy alakult vol... (2011.04.18. 11:08) Hazai kudarc
  • supernowa: Köszönöm! Igyekszik a gárda teljes legénysége! sok sikert a régi, jelenlegi és új csoporttagoknak ... (2011.03.10. 11:41) Ünnep a NowArénában - feljutott az FCN!

Linkblog

Győzelem a Real Clud ellen

2010.12.23. 18:34 supernowa

Csapatunk az előző bajnokság ezüstérmesét, a bajnoki címről épp lemaradó Real csapatát fogadta, és remek első félidei játékkal, továbbá Laluska duplájával 2-1 arányban legyőzte. Így az első 3 fordulót követően 6 pontos a csapat.

Nagy várakozás előzte meg a mérkőzést, hiszen igazi rangadó előtt állt a két csapat. Csaknem teltház volt a NowArénában, a hangulat fergeteges volt már mérkőzés előtt is. A szakvezetés természetesen pályára küldte az előző cikkben bemutatott játékosokat, akik nagyszerűen beváltak: a védelem és a középpálya nemcsak erős volt, de úgy tűnt, mintha évek óta együtt játszó társak alkották volna. Az első percekben mégis a vendégek veszélyeztettek, ám jött két remek akció, és Laluska Gergely klasszishoz méltó befejezései: 5 percen belül duplázott. A játékrész végén Lehel bravúrjára is szükség volt a kétgólos előny megtartásához. 

A második játékrész elején beállt Singh is, aki immár hivatalosan is társedző, így a taktikai elképzelések nem csk hangos szavakkal a pálya széléről, de tettekben is megmutatkozhattak. A középplya továbbra is remekül muzsikált. Laluska kishíján mesterhármast szerzett, ám ezúttal kissé eltévesztette a célt, a válasz viszont gól volt, így a magabiztos vezetés helyett az utolsó fél óra izgalmasnak ígérkezett. Ám a végére szerencsére már nem tudtak igazán megújulni a Real játékosai, mi pedig a lehető legjobb módszerrel tartottuk az eredményt: jórészt az ellenfél térfelén tartottuk a labdát. Így sikerült besöpörni ezt a nagyon fontos 3 pontot, és ami még inkább bizakodásra adhat okot, a csapat játéka, hozzáállása, valamint az érkezők villámgyors beépülése jókora bizakodásra adhat okot.

FCN West-Balaton - Real Madrid Clud de futból      2 - 1

NowArena, 4833 néző

Laluska 20' 
Laluska 24' ill.
Blum 66'
 

A következő körben az eddig jól teljesítő FC Bal Cone-hoz látogat a csapat, míg a Gunaras és a Real egymás ellen meccsel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fcnowa.blog.hu/api/trackback/id/tr342535206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása